Stor succes til Auto Show 2023

22. august 2023

TUR Lærepladsformidling var i weekenden med til Auto Show 2023 i Odense Congress Center, og sikke en festlig weekend det blev. Der var travlhed rundt om i hallerne, og besøgsantallet for weekenden slog Auto Show Danmarks tidligere rekorder med de i alt 27.640 besøgende.

Succes På Autoshow

Der var stor interesse for TURs stand blandt de besøgende – og særligt de unge slog vejen forbi. Der blev uddelt foldere, visitkort og forklaret uddannelsesforløb, og en masse unge gik derfra klogere på deres muligheder inden for transportbranchen.

Derudover tiltrak vores lykkehjul også en del gæster, som gerne ville deltage i vores konkurrencer, mens de fik en snak med TURs Lærepladskonsulenter omkring vores uddannelser. TURs primære formål med at deltage i Auto Showet var at gøre opmærksom på transportuddannelserne, og nå ud til både de unge gæster, men også dem som allerede arbejder i branchen som ufaglærte.  

Vi havde også taget tre dygtige transportlærlinge med, som alle er en del af TURs ambassadørkorps. De kunne formidle i øjenhøjde til de unge gæster, og det var tydeligt, at flere unge gæster var begejstrede over at kunne snakke med en jævnaldrende om deres uddannelsesmuligheder.

Alt i alt var det en stor succes at deltage i Auto Show 2023, hvor det må siges, at der blev slået et slag for transportuddannelserne.

- TUR

facebook twitter