Datoerne er klar: ADR Sikkerhedsrådgiver for repetition og NYE i 2024

2. november 2023

Faglærerkurserne ADR Sikkerhedsrådgiver for repetition og NYE, er nu blevet annonceret for 2024. Tilmelding allerede nu!

COLOURBOX53168200

Vi er glade for at meddele, at datoerne for de højt efterspurgte faglærerkurser ADR Sikkerhedsrådgiver for repetition og NYE i 2024 nu er blevet annonceret. Disse kurser klæder faglærere godt på til at bestå Beredskabsstyrelsens eksamen.

ADR Sikkerhedsrådgiver for repetition:
Til ADR Sikkerhedsrådgiver for repetition vil du få en grundig opdatering om ADR-konventionens opbygning og indhold samt relevante bekendtgørelser. Du vil også lære, hvordan du praktisk anvender disse som effektive opslagsværktøjer. Kurset inkluderer øvelsesopgaver, der er designet til at forberede dig målrettet til repetitionseksamen.

ADR Sikkerhedsrådgiver for NYE:
Kurset ADR Sikkerhedsrådgivere for NYE giver dig en dybere forståelse af ADR-konventionens opbygning og indhold samt relevant lovgivning. Gennem øvelsesopgaver og individuel vejledning bliver du klar til Sikkerhedsrådgivereksamenens to dele, der inkluderer en multiple-choice prøve og en case-study.

Ekspertundervisning af Torkil Hansen:
Forberedelseskurserne vil fortsat blive undervist af den anerkendte ekspert Torkil Hansen, der er en stor kapacitet inden for farligt godsområdet. TUR har fået mange positive tilkendegivelser fra tidligere deltagere, som har følt sig godt rustet til eksamen efter undervisning af Torkil Hansen.

Tilmelding og vigtige datoer:
Du kan tilmelde dig kurserne ved at besøge følgende links:

ADR Sikkerhedsrådgiver for repetition forår
ADR Sikkerhedsrådgiver for NYE forår
ADR Sikkerhedsrådgiver for repetition efterår
ADR Sikkerhedsrådgiver for NYE efterår

Vi ser frem til at byde dig velkommen til ADR Sikkerhedsrådgiver repetition eller NYE i 2024.

- TUR

facebook twitter