Ny udgave af Multitest: Klart overblik over resultater

28. november 2023

Der sker spændende ting på prøvetestområdet. Multitest har netop lanceret en ny udgave, som gør det muligt for deltagere at få et klart overblik over sine resultater efter endt prøve.

Multitest Logo -preview

For at gøre det klart og mere overskueligt for deltagere at se deres resultater, har Multitest netop offentliggjort en ny og forbedret version af den populære prøveform.

Afhængig af prøves art og opsætning har det tidligere været muligt for elever at se en oversigt efter endt prøve, men det har været for enkelte været svært at afkode det præcise resultatet.

Men i den nye udgave af resultatvisningen bliver det mere logisk for eleverne at få et overblik. Har den enkelte prøve flere sektioner, vises disse i en oversigt med sammenregning, så det samlede resultat fremkommer. Ved prøver der kun har en sektion, benyttes en alternativ oversigt, som også giver et godt overblik.

For begge resultatvisninger ses desuden deltagerens resultater inden for de enkelte emner som prøven har bestået af.

Om den udgave fortæller Michael Andersen, som er chef for Multitest:

”Jeg er superglad for opdateringen. Det betyder meget for de enkelte deltagere at vide, hvordan de har klaret prøven. Nu får de et overskueligt overblik over resultater, de ikke kan tage fejl af. Det er til stor nytte for deltagerne, at de kan se hvilke emner de har været stærke i, og hvilke emner der evt. skal fokuseres mere på i fremtiden”

Herudover er det med den nye udgave ikke længere muligt at logge ind med NemID, og denne mulighed er fjernet. Deltagere skal i stedet logge ind med MitID.

-TUR


Læs mere om Multitest.

 

facebook twitter