SE FILMEN: Så nemt er det at udfylde den digitale uddannelsesbog

24. januar 2024

Uddannelsesbogen er vigtig for kvaliteten af elever og lærlinges uddannelse – og det er vigtigt, at virksomhederne støtter lærlinge i at udfylde deres uddannelsesplan. Derfor har TUR lavet en video til virksomhederne, der viser, hvor nemt det er at udfylde den digitale uddannelsesbog.

Til Virksomheder _så Nem Er Appen At Bruge
Digitaliseringen af uddannelsesbogen har gjort det endnu nemmere for virksomhederne sammen med lærlinge at udfylde oplæringserklæringerne. Med ganske få klik kan det gøres gennem appen– som elever og lærlinge allerede burde have på deres telefoner.

Det er vigtigt for din lærling eller elev, at uddannelsesbogen og oplæringserklæringerne bliver udfyldt, så de er bedre stillet til deres svendeprøve. Desuden skaber det en bedre dialog både med eleven og med skolen, og gør hele oplæringen nemmere.

I videoen kan du se, både hvorfor uddannelsesbogen er vigtig – og hvor nem den er at udfylde: Se videoen.

Hvis din lærling eller elev ikke allerede har TUR Transport appen, kan den hentes gratis både i App Store og i Google Play.

TUR Ambulance kan ligeledes hentes gratis i både App Store og i Google Play.

TUR håber, at skolerne vil dele videoen og nyheden om uddannelsesbogen med virksomhederne, så alle kan få gavn af det digitaliserede system.
- TUR

Læs mere om TUR Transport-appen her.

facebook twitter