Velkommen til Kamma i Kommunikations- og projektafdelingen

9. januar 2024

TUR har fornøjelsen af at byde velkommen til Kamma, som pr. 2. januar 2024 er tiltrådt stillingen som Kommunikations- og projektmedarbejder. Vi er glade for at få Kamma ombord og ser frem til at gøre brug af hendes kompetencer inden for journalistik, kommunikation og digital markedsføring.

 Kamma Linkedin

TUR har ansat Kamma Aziza Strube-Weber som Kommunikations- og projektmedarbejder.

Kamma tiltrådte den 2. januar 2024 og skal bl.a. lede TURs rollemodelkorps og koordinere markedsføringen af vores uddannelsesoplægsmuligheder. Herudover vil Kamma udføre opsøgende journalistisk arbejde og være projektleder for TURs deltagelse i DM i Skills 2024.

Hvem er Kamma?

Kamma har en kandidat i Strategetisk Kommunikation og Digitale Medier fra Roskilde Universitet, hvor hun også har taget en bachelor i journalistik. Kammas spidskompetencer ligger bl.a. i at fange og skrive den gode historie, analysere, planlægge og gennemføre større kommunikationsopgaver, og så er hun god til at igangsætte og lede projekter. Kamma er af natur nysgerrig og opsøgende, og hun elsker at se udvikling som resultat af både egne og andres præsentationer.

Kamma kommer med erfaring fra bl.a. Dansk Køl & Varme og fra Colas Danmark A/S, hvor hun har arbejdet som kommunikationskoordinator. Kamma har derfor lidt kendskab til livet på vejen men glæder sig til at arbejde specifikt med erhvervsuddannelserne indenfor transport:

Jeg har glædet mig enormt meget til at starte hos TUR. Jeg har før arbejdet tæt på dygtige mennesker i asfaltbranchen, men jeg glæder mig til at dykke ned i uddannelsesmulighederne og være med til at rekruttere en masse dygtige unge til et vigtigt område, nemlig transporten, siger Kamma Aziza Strube-Weber.

TUR har i Kamma fået en dedikeret medarbejder, der sætter ære i at følge opgaverne helt til dørs og levere kvalitet, og vi glæder os til et værdifuldt samarbejde.

- TUR

facebook twitter