Ny studentermedhjælper i TUR: Byd velkommen til Maryam Scarpetta!

14. marts 2024

I administrationen hos TUR skal Maryam Scarpetta agere faglig blæksprutte som studentermedhjælper.

Ny Studentermedhjælper

23årige Maryam tilbringer hverdagen på Roskilde Universitet, hvor hun er ved at læse en bachelor i international politik og psykologi. Siden 1. marts har hverdagen også budt på en god mængde blandede ad hoc-opgaver hos TUR, hvor hun agerer hjælpende hånd for administrationschefen. Her står opgaverne blandt andet på forskellige researchopgaver og faktatjek af dokumenter.

Tidligere har Maryam arbejdet i meget serviceprægede fag som fx salgsassistent i tøjbutikker, og hun glæder sig nu til at prøve hverdagen i et kontormiljø – hvor hendes faglighed også kan omsættes til praksis:

Jeg synes, at det er rigtig spændende at få lov til at prøve kræfter med et kontormiljø, og den hverdag, der er forbundet med det. Og så glæder jeg mig rigtig meget til at få lov til at bruge alle de ting, jeg har lært på bacheloren ude i den rigtige verden”, fortæller Maryam.

Gennem 5. semestre på Roskilde Universitet har Maryam fået faglige kompetencer inden for politiske organisationer, sociologi og jura i forskellige afskygninger. Alt sammen noget, som er rigtig brugbart hos TUR.

TUR glæder sig til at lære Maryam at kende og til at få gav af alle hendes kompetencer. Velkommen til!

- TUR

facebook twitter