SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig konferencen om Havn- og terminaluddannelsen

6. marts 2024

Grøn omstilling forudsætter uddannelse og kompetenceudvikling. Derfor inviterer TUR alle interesserede i branchen til at deltage i en vigtig konference om kompetenceudvikling inden for havne- og terminalarbejde torsdag den 21. marts 2024 i Esbjerg.

Havn - Og Terminal - Invitation

Der er behov for løbende kompetenceudvikling hos de faggrupper, som arbejder på havnene. Den grønne omstilling kræver nye færdigheder, og et uddannelsesløft blandt eksisterende medarbejdere er nødvendigt for at sikre, at medarbejdernes kompetencer matcher nye opgaver. Herudover er der et stort behov for at få flere unge til at gennemføre Havne- og terminaluddannelsen.

For at løse denne udfordring er der behov for mere viden om de konkrete færdigheder og kompetencer, som erhvervsuddannelsen giver.

Flere virksomheder og organisationer bør få den nødvendige viden, herunder om de muligheder for økonomisk støtte og støtte til lærlinge med indlæringsvanskeligheder, som medarbejderne og virksomhederne kan drage fordel af under erhvervsuddannelsen. Det kan f.eks. være støtte til udfordringer som ordblindhed mv.

På den kommende konference vil disse udfordringer og potentielle løsninger blive præsenteret gennem oplæg fra Transporterhvervets Uddannelser, paneldiskussioner og indlæg fra virksomheder og organisationer, der besidder betydelig erfaring med faguddannede medarbejdere.

Arrangør: Konferencen afholdes af TUR i samarbejde med 3F Transport Esbjerg, Esbjerg Havn, Danske Havne og Danske Shipping- og Havnevirksomheder og AMU Vest.

Deltagere: Alle med interesse i erhvervsuddannelsen som havne- og terminalarbejder Dato/tid: Torsdag den 21. marts 2024 fra kl. 09:00 – 17:00 (morgenmad fra kl. 09:00 i Mønstringshuset)

Sted: Mønstringshuset, Taurusvej 1, 6700 Esbjerg Tilmeldingsfrist: Sidste frist for tilmelding er onsdag den 6. marts 2024. Tilmelding kan ske på følgende link: Tilmelding til konference

Spørgsmål: Kan rettes til Lærepladskonsulent Jan Larsen mail: jl@tur.dk eller tlf. 8145 4520 Deltagerbetalt socialt arrangement og overnatning: Der er mulighed for at deltage i en fælles middag kl. 18:30 på Hotel Scandic i Esbjerg, og det er muligt at overnatte på Hotel Scandic fra torsdag til fredag.

Tilmelding til middag og/eller overnatning tilvælges under tilmelding til konferencen.

- TUR

facebook twitter