Uddannelsesoplæg

Book et gratis og spændende uddannelsesoplæg med TURs inspirerende rollemodeller.

Arbejder du på et uddannelsessted, et jobcenter, i en a-kasse eller en forening, og kunne du tænke dig at give dine elever, kollegaer og/eller samarbejdspartnere, en dybere indsigt i en spændende branche med mange uddannelses- og jobmuligheder? Så er det nu, at du skal booke et uddannelsesoplæg om transportbranchen.

Fritlagt Fællesbillede

Uddannelsesoplægget bliver afholdt af en transportlærling fra TURs rollemodelkorps, der sammen med en af TURs lærepladskonsulenter vil give en introduktion til en branche, der lige nu er i rivende udvikling, har mange uddannelsesmuligheder samt en kæmpe efterspørgsel på arbejdskraft.

Læs mere om TURs rollemodeller her!

Uddannelsesoplægget bliver tilpasset til jeres behov

Uddannelsesoplægget kan blive skræddersyet til jeres ønsker i forhold til tid og format, men varer typisk en halv til en times tid. Vores rollemodeller og lærepladskonsulenter vil være tilgængelige efter oplægget, så interesserede kan få mere at vide og få udleveret informationsmateriale om transportuddannelserne. Vi har som udgangspunkt en kort PowerPoint-præsentation med til uddannelsesoplæggene, men de kan også afholdes uden. 

Online foredrag

Det er naturligvis også muligt at booke et online uddannelsesoplæg. Ønsker du at booke et online uddannelsesoplæg, bedes du notere dette i kommentarfeltet. 

Uddannelsesoplæg er gratis og kan bookes til både dag- og aftenarrangementer alle ugens dage.

Udfyld kontaktinformationer nedenfor, så vi kan komme i kontakt med dig:Udfyld gerne med flere informationer om jeres arrangement og behov