multitestLogo


Multitest er et online testsystem, som er udviklet af TUR i samarbejde med Færdselsstyrelsen. Systemet er omfattende og meget fleksibelt.

Multitest anvendes af TUR til at aflægge teoretiske prøver inden for transportområdet. Formålet med Multitest er her at sikre ensartethed for prøver, der lever op til samme kvalitetsstandard over hele landet. Multitest benyttes desuden til lignende formål af en lang række organisationer. i Danmark og udland

Når prøven er aflagt, får man sit resultat med det samme. Med Multitest har skolerne blanddt andet mulighed for at se et gennemsnit af egne resultater sammenholdt med landsgennemsnittet.

Multitest Hotline: Telefon 35878700. Herefter omstilles til den medarbejder, som på det givne tidspunkt er support på Multitest.

 

Læs mere på hvadermultitest.dk

TUR har udarbejdet en oversigt over transportområdets skriftlige tests, der viser, hvor de enkelte tests administreres, og om det er i Multitest eller i form af papirprøver:

Skriftlige tests inden for transportområdet

 

OBS! Genveje til login på Multitest platformen er flyttet til den venstre menu foroven.


Fjernsupport
TUR-TEST kan blandt andet yde support via fjernopkobling til din computer. Dette benyttes efter aftale med supportmedarbejder i TUR TEST.
Klik på dette link for at installere et lille supportprogram. Tryk på "kør" (eller RUN) og godkend at computeren installerer programmet..