2011 blev et rekordår for uddannelsesaftalerne

14. februar 2012

De nyeste praktikpladstal, som netop er blevet offentliggjort, viser et flot år for antallet af indgåede uddannelsesaftaler på transportområdet.

Med de nyeste tal for uddannelsesaftaler, skabes der nu et overblik over den samlede aktivitet for 2011. Tallene afslører, at selvom de sidste tre måneder af året gik noget nedad i forhold til samme periode sidste år, så lander vi på et samlet resultat, der udgør et rekordår for antallet af indgåede uddannelsesaftaler.

I forhold til de sidste tre måneder af 2010, gik antallet af indgåede uddannelsesaftaler i samme periode 2011 ned med 37 procent. Til gengæld var de tre forudgående måneder (juli, august og september) særdeles gode måneder og sikrer dermed, at 2011 blev det år, hvor der blev indgået flest uddannelsesaftaler nogensinde. I alt blev der indgået 1.741 uddannelsesaftaler i 2011.

Samlet set var der ved udgangen af december måned 2.237 igangværende aftaler, 103 elever i skolepraktik og 237 praktikpladssøgende elever.

Se nøgletallene for TURs område > Klik her eller se praktikpladstallene for hele EUD-området på Undervisningsministeriets hjemmeside: > Klik her- TURfacebook twitter