Nyt interface skal gøre det nemt at aflægge teoriprøver i Multitest

12. april 2016

Nu kan man afvikle Multitest's prøver på næsten alle platforme, PC’ere, bærbare computere, tablets og i princippet også på smartphones.

MichaelNytinterface 

Sådan kan det se ud for prøvedeltagerne.

 

TUR’s Multitest-system benyttes til at afholde teoretiske prøver, primært i transportbranchens uddannelser, men det er også populært i andre sammenhænge, blandt andet fordi det er et meget fleksibelt online-testsystem, som kan tilpasses alle opgaver. Systemet er yderst driftssikkert og pålideligt.

På TUR’s administrative konference samt chaufførkonferencen i starten af maj, vil en af de store nyheder være et nyt prøveinterface, som  kursisten nu kan benytte ved selve prøveaflæggelsen.

Michael Andersen, som er ansvarlig for Multitest i TUR, fortæller at systemet nu benytter HTML5 internet-protokollen, hvilket betyder at man nu kan afvikle prøverne på næsten alle platforme, PC’ere, bærbare computere, tablets i princippet også på smartphones.  Der er f.eks. ikke længere behov for opdatering af Flash, og der er også en række øvrige forbedringer, som gør det lettere og mere intuitivt at aflægge en prøve.

Det nye prøveinterface erstatter det gamle i starten af juni.

-TUR

facebook twitter