DM for transportlærlinge afgør det: transportuddannelserne er af høj kvalitet

23. maj 2016

Den høje frekvens af talentfulde og ambitiøse deltagere, der var inviteret til TEC Hvidovre, for at dyste ved lørdagens afvikling af DM for transportlærlinge 2016, taler et helt tydeligt sprog: nemlig at den uddannelse de har valgt, er af usædvanlig høj kvalitet.

DM2016Vindere

Vinderne inden for henholdsvis chauffør -og lageruddannelsen, Mathias Christophersen og Emil Larsen.

De var alle velforberedte, fokuserede og måske også lidt nervøse, de henholdsvis 30 lagerlærlinge og 30 chaufførlærlinge der var blevet håndplukket til at dyste om guldet ved DM for transportlærlinge 2016. Ind i mellem er det tilfældigheder der afgør hvem der får pladser på podiet, men det er TURs absolutte overbevisning at samtlige deltagere er usædvanlig talentfulde, og at det ikke er tilfældigt at de er blevet udtaget til at deltage.

Flot vejr til flotte præstationer
Flere måneders hårdt arbejde kulminerede, i løbet af bare 6 timer under blå himmel og høj sol, i en sand folkefest med flotte præmier i flere discipliner, og selvfølgelig særlig hæder til de samlede vindere inden for henholdsvis chauffør -og lageruddannelsen: Hjertelig tillykke til chaufførlærlingen, Mathias Christophersen, fra Aalborg Vognmandsforretning A/S, og lagerlærlingen, Emil Larsen, fra Ove Wrist & Co A/S.

Se de samlede resultater indenfor henholdsvis lager- og chauffør her

 

-TUR

facebook twitter