COVID-19: AMU-certifikatkurser med tomme pladser kan nu fyldes op med deltagere

30. april 2020

Børne- og Undervisningsministeriet har nu åbnet op for, at alle typer certifikatuddannelser inden for AMU, der har mindst én ledig tilmeldt, kan fylde holdet op med øvrige deltagere.

COVID-19: AMU-certifikatkurser med tomme pladser kan nu fyldes op med deltagere

På Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside kan man læse om aktuel information vedrørende erhvervsrettet uddannelse (AMU), som løbende bliver opdateret i forbindelse med de retningslinjer, der udstedes af regeringen. De seneste opdateringer vedrører AMU-certifikatkurser, som er opsummeret nedenfor.

Afholdelse af certifikatkurser
Alle typer certifikatkurser kan afholdes. Det vil sige, at både branchecertifikater og myndighedscertifikater vil kunne afholdes som tilstedeværelsesundervisning, hvis der er tilmeldt en ledig, hvor jobcentret vurderer, at der er tale om et nødvendigt certifikatkursus, for at den ledige kan starte i job.

Eventuelle tomme pladser på kurserne kan fyldes op med øvrige deltagere, hvis kursist eller arbejdsplads vurderer, at erhvervelse af certifikatet er relevant for at fastholde eller skifte til beskæftigelse i et specifikt job.

- TUR

Læs mere på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside

facebook twitter