Deltag trygt på TUR Faglærerkurser

11. november 2020

TUR Faglærerkurser holder kurser og konferencer, hvor deltagerne møder fysisk op. Vi følger myndighedernes retningslinjer og har iværksat en række tiltag, så man kan føle sig tryg.

Deltag trygt på TUR Faglærerkurser
Foto: Hotel Koldingfjord

TUR Faglærerkurser holder de planlagte kurser og konferencer i resten af 2020, hvor faglærere og undervisere møder fysisk op. Det er vigtigt for os, at deltagerne føler sig trygge både før, under og efter kurset.

Forsamlingsforbuddet på max 10 personer påvirker ikke TUR Faglærerkurser, da der gælder særlige regler for afholdelse af konferencer og kurser, hvor deltagerne for det meste sidder ned.

Alle kursus- og konferencelokaler er indrettet, så smittespredningen minimeres. Det betyder bl.a. at deltageren sidder på stolerække i ”biograf-opstilling”, så de har ansigterne vendt i samme retning, og at man skal sidde ned, mens der holdes oplæg og undervises. Derudover følger vi sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til afstand mellem deltagerne.

TUR Faglærerkurser udleverer mundbind til alle, der deltager i faglærerkurser og konferencer. Mundbindene skal kun bruges, når deltagerne bevæger sig rundt indenfor. Det vil sige, når deltagerne sidder på deres pladser, skal de ikke have mundbind på.

TUR Faglærerkurser samarbejder med Hotel Koldingfjord om afholdelse af de årlige konferencer. Hotel Koldingfjord er en del af HORESTA's "SAFE TO VISIT"-program, som markerer, de overholder myndighedernes anbefalinger.

- TUR

Læs om TUR Faglærerkursers retningslinjer på tur.dk

Læs om HORESTA's "SAVE TO VISIT"-program

facebook twitter