Så skal der kæmpes om DM-titlerne

9. september 2021

Fredag den 17. september afholdes DM for transportlærlinge.

TUR Besøg Standen M Ramme

Så er der ikke længe til, at Danmarks største talenter inden for chauffør- og lagerlærlinge skal kæmpe om DM-titler. Det sker fredag den 17. september under den traditionsrige transportmesse, TRANSPORT 2021, som finder sted hos Messecenter Herning. Konkurrencerne afvikles mellem kl. 10 – 15.

TUR medvirker i afviklingen af mesterskabet, som ikke kun skal hylde de mange dygtige lærlinge, men også udbrede kendskabet til transportuddannelserne.

Disciplinerne til DM for transportlærlinge:

For lagerlærlinge indeholder mesterskabet blandt andet teoriprøve, manøvrering af langgods med gaffeltruck, præcisionskørsel med gaffeltruck, varesalg med plukning & klargøring af paller.

For chaufførlærlinge indeholder mesterskabet blandt andet, teoriprøve, præcisionskørsel med forvogn og anhænger, trækker & sættevogn, lastfordeling med brug af gaffeltruck samt sikring af lasten og endelig arbejde med lastbilmonteret kran.

Præmieoverrækkelsen er dagens højdepunkt, hvor der uddeles præmier i de forskellige discipliner, men hvor vi også finder Danmarks bedste Lagerlærling og Danmarks bedste Chaufførlærling.

TUR står klar på messen

Herudover er TUR selvfølgelig også at finde blandt udstillerne, hvor specialister/medarbejdere fra TUR og TUR Forlag står klar i hal J1 til at rådgive og vejlede om uddannelsesmuligheder, undervisningsmaterialer mv.

DM for transportlærlinge er bestemt et besøg værd, hvis du vil se nogle af Danmarks dygtigste lærlinge demonstrere deres færdigheder.

- TUR

Bestil din gratis billet til Transport 2021 på transportmessen.dk med koden: TUR2021

Få mere information om DM for transportlærlinge og Transport 2021

facebook twitter