Bliv klogere på trafiksikkerhed i virksomheden

27. april 2012

Hvordan udarbejder man en trafiksikkerhedspolitik for en virksomheden, som efterleves og bakkes op af alle i organisationen? Hvordan formidler man sikkerhedspolitikken på den mest hensigtsmæssige måde og hvad bør den indeholde?

TURs faglærerkursus "Trafiksikkerhed i virksomheden" sætter fokus på udarbejdelse og implementering af en politik omkring trafiksikkerhed, som alle i virksomheden forstår og tager ejerskab af. Herunder vil der blive taget fat på emner som risikoforståelse af spirituskørsel, selebrug, hastighed, distraktion, og sammenhængen i "for travl kørsel" samt energirigtig kørsel i forhold til skader og uheld.

Derudover vil der blive sat fokus på, hvordan en god sikkerhedspolitik kan bidrage positivt til virksomhedens økonomi om image, og hvorfor alle transportvirksomheder bør have en velformuleret trafiksikkerhedspolitik.

Kurset henvender sig til faglærere inden for chaufførområderne, som ønsker at undervise i trafiksikkerhed og implementering af trafiksikkerhedspolitik i virksomheden.

Kurset afholdes torsdag den 25. oktober på Ferskvandscentreret, Vejlsøvej 51, Silkeborg.

Læs mere om kurset og tilmeld dig >Klik her


- TUR


facebook twitter