DB Cargo vinder TURs uddannelsespris

13. september 2018

På TURs strategikonference i København modtog DB Cargo TURs uddannelsespris for deres indsats for togklargøringsuddannelsen.

DB Cargo Vinder TURs Uddannelsespris
Fra venstre: Jørn Jessen og Jan T. Andersen (Foto: Dansk Jernbaneforbund)

TUR uddeler hvert år et hæderslegat til en person, organisation eller institution, der har ydet en særlig indsats for udviklingen af de faglige uddannelser. I år blev prisen uddelt på TURs strategikonference, som blev afholdt den 13. september i København. Her gik prisen blandt andet til Jørn Jessen og Jan T. Andersen fra DB Cargo september for et målrettet og struktureret arbejde med at modernisere togklargøringsuddannelsen og skabe fornyet respekt omkring erhvervsuddannelsen.

Ekstraordinært arbejde for faglærte togklargørere
Prisen blev givet som en hyldest til Jørn Jessen og Jan T. Andersen for deres ekstraordinære indsats, som har været medvirkende til, at uddannelsen er blevet moderniseret, og at der i dag uddannes og ansættes faglærte togklargørere inden for godstog.

- Dansk Jernbaneforbund hilser med stor tilfredshed, at deres arbejde har gjort, at der igen uddannes og ansættes faglærte togklargørere inden for godstog. DB Cargo fortjener stor ros for den opbakning og frihedsgrad, de har givet Jørn Jessen og Jan T. Andersen, lød det i indstillingen til prisen, som var indgivet af Dansk Jernbaneforbund.

Mangeårig indsats hyldet
Udover DB Cargo modtog tidligere uddannelseskonsulent i 3F, Poul Christensen og tidligere chefkonsulent fra DI, Niels Henning Holm Jørgensen, uddannelsesprisen som anerkendelse for deres mangeårige arbejde for transportområdet.

- TUR

 

Om TURs uddannelsespris
TUR uddeler hvert år et hæderslegat til en person, organisation eller institution, der har ydet en særlig indsats for udviklingen af de faglige uddannelser med særlig vægt på uddannelse af personer og grupper, der normalt er kortuddannede, og som ikke har særlige traditioner for kompetenceudvikling via uddannelse. Den særlige indsats kan tillige være rettet mod at højne status for faglig uddannelse.

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag