DM i Skills 2016

10. december 2015

Forberedelserne til DM i Skills 2016, der finder sted den 4– 6. februar i Messe C i Fredericia, har været i gang siden august måned, men nærmer sig nu sit højdepunkt.

Skills (1)

TUR deltager på DM i Skills 2016 med lager, chauffør og redder som demonstrationsfag i samme omfang og på samme niveau som i 2015.

Simulatorer og computerspil fylder igen godt op på TURs stand

På TURs stand vil gæsterne dels kunne møde andre unge, som er i gang med en erhvervsuddannelse inden for et af demonstrationsfagene, og dels have mulighed for at afprøve sig selv: Der vil nemlig igen i 2016 være mulighed for at prøve en gaffeltrucksimulator – sponsoreret af Toyota Material Handling – en lastbilsimulator samt en førstehjælpsøvelse (denne under kyndig vejledning og instruktion af redderelever fra Rescue Center Denmark).

Der vil også være mulighed for at stifte bekendtskab med computerspillet Cargo Dynasty, som allerede er kendt af mange. Endvidere vil der være mulighed for at deltage i en lille lodtrækningskonkurrence, hvor der løbende trækkes lod om biografbilletter.

Medieindsats intensiveret efter nytår

DM i Skills er vokset til at blive meget stor begivenhed, med mange besøgende (cirka 60.000 i 2015) og med stor mediebevågenhed, hvilket er glædeligt, da det uden tvivl øger interessen for, og kendskabet til, erhvervsuddannelserne.

TUR har i den forbindelse fastlagt en målrettet strategi for medieindsatsen, og vil umiddelbart efter nytår iværksætte første del af denne. TURs medieindsats vil primært ske via de sociale medier og i tæt samarbejde med Skills Denmark, skolerne og andre samarbejdspartnere.

-TUR

facebook twitter