DM i Skills 2017 er på trapperne - transportuddannelserne er igen med som demofag

1. december 2016

Forberedelserne til DM i Skills 2017, der finder sted den 26– 28. januar i Gigantium i Aalborg, har været i gang længe med, og nærmer sig nu sit højdepunkt.

Skills2017Logo

De mange konkurrencefag, har en masse dygtige lærlinge i løbet af efteråret knoklet for at kvalificere sig til. TUR deltager igen med lager, chauffør og redder som demonstrationsfag, i samme omfang og på samme niveau som i 2016 - men har også tilføjet Lufthavnsoperatøruddannelsen som demofag i 2017.

Prøv igen simulatorer og mød uddannelsesambassadører på TURs stand

På TURs stand vil man igen i 2017 kunne møde andre unge, som er i gang med en erhvervsuddannelse inden for et af demonstrationsfagene, ligesom man vil kunne teste om man selv har såkaldte transport skills. Der vil nemlig igen være mulighed for at prøve en gaffeltrucksimulator – sponsoreret af Toyota Material Handling – en lastbilsimulator samt en førstehjælpsøvelse (under kyndig vejledning og instruktion af redderelever fra Rescue Center Denmark).

Jennifer er med for tredie gang

Jennifer Bisgaard, som er nylig færdigudlært lager- og logistikoperatør hos Svendborg Brakes, er med TUR på Skills for tredie år i træk, og hun glæder sig til igen at dele ud af sine erfaringer med lageruddannelsen, og svare på spørgsmål fra de besøgende på Skills. Blandt andet om hvordan det er at være kvinde i branchen:

- Det at være kvinde i et "mandefag" kræver at man har god energi, masser af humor, er på dupperne, og viser at man godt kan tåle lidt gas. Men der er samtidig også det fedeste og sjoveste arbejdsmiljø, man kan forestille sig. Og man får virkelig noget fra hånden, og det er en god fornemmelse at afslutte sin arbejdsdag dag på.

Følg os på Facebook fra 1.december

DM i Skills er vokset de sidste par år, til også at være noget der tiltrækker mediernes opmærksomhed. Der kommer også flere og flere gæster forbi (cirka 70.000 i 2016) og begge dele øger uden tvivl interessen for, og kendskabet til, erhvervsuddannelserne.

TUR har i den forbindelse også en større medieindsats planlagt i forbindelse med Skills, og vil fra nu af og frem til mesterskabet profilere transportuddannelserne løbende, primært via Facebook, men også i tæt samarbejde med Skills Denmark og skolerne.

Følg os på Facebook her

-TUR

facebook twitter