TUR Forlag udbyder nu online bøger på engelsk

14. oktober 2016

Gennem længere tid har branchen efterspurgt engelske kurser og bøger, da flere og flere elever ude på skolerne er tosprogede. Nu kan behovet efterkommes med den engelske online udgave af bogen ”Lastbilmonterede kraner”.

Mountedcranes 

Den engelske online bog ”Truck Mounted Cranes” er et supplement til den teoretiske og praktiske undervisning i betjening af lastbilmonterede kraner.

  • ”Truck Mounted Cranes” er en oversættelse af bogen "Lastbilmonterede kraner", og er det første af flere tiltag i rækken for at hjælpe skolerne med at skabe de bedste rammer for undervisningen - og give de tosprogede elever de bedste forudsætninger for at bestå.

 

  • ”Truck Mounted Cranes” er en undervisningsbog til kran D og kran E-uddannelserne. Bogen giver overblik over kranens opbygning og funktion samt reaktioner ved forskellige belastninger og i forskellige arbejdsstillinger.

 

  • ”Truck Mounted Cranes” er meget overskueligt opbygget og er nem at arbejde med. Hvert kapitel afsluttes med en række opgaver, og de udførlige registre gør den også velegnet som håndbog.


Emnerne i bogen er:
- Anhugning
- Eftersyn og vedligeholdelse
- Ekstra udstyr
- Hydrauliksystemet
- Kranbetjening og opstilling
- Kundeservice
- Montage, samløft og personløft
- Opbygning
- Sikkerhed
- Stabilitet og belastning
 
Du kan købe adgang til online bogen her: http://bit.ly/Købtruckmountedcranes

- TUR

 

facebook twitter