En kort introduktion: Hvad er EUDTjek?

16. marts 2018

EUDTjek er et it-system, som sætter fokus på bedre dialog mellem skole og virksomhed. Derfor er EUDTjek med til at sikre, lærlingen kommer godt igennem sin uddannelse.

En -kort -introduktion -Hvad -er -EUDTjek 

EUDTjek skaber sammenhæng mellem skole og praktik. En af hovedfunktionerne, EUDTjek byder på, er en digital version af uddannelsesbogen. I uddannelsesbogen gør den praktikansvarlige og lærlingen status over, hvilke praktiske færdigheder lærlingen har opnået.

Dermed spiller EUDTjek en central rolle for at fremhæve praktikvirksomhedens rolle i at gøre lærlingen klar til svendeprøven. Derudover er EUDTjek udstyret med en mailservice, så virksomhederne bliver husket på, når det er tid til at udfylde uddannelsesbogen.

Virksomhederne får nemt overblik over lærlingens uddannelse
EUDTjek kommer virksomhederne til gode, fordi it-systemet er udviklet med udgangspunkt i deres behov for nemt at kunne følge med i lærlingens uddannelse – f.eks. kan uddannelsesbogen udfyldes på en tablet, eller en smartphone hvor som helst og når som helst.

EUDTjek giver virksomhederne adgang til de mest nyttige og efterspurgte informationer:

  • Karakterer, certifikater og kørekort
  • Skoleperioder
  • Fravær

Samtidig ønsker virksomhederne ikke at bruge mere tid end højst nødvendigt på at tjekke op på lærlingens uddannelse. Derfor sender EUDTjek automatisk en mail til virksomheden, når der er registreret nye oplysninger om lærlingen.

Læs også: Uddannelsesbogen bliver aldrig glemt eller væk igen

- TUR

facebook twitter