Leif Michael Larsen stopper i TUR

23. marts 2018

Ved udgangen af marts siger TUR farvel til en mangeårig uddannelseskonsulent i TUR. Nye udfordringer venter om hjørnet.

Leif -Michael -Larsen -stopper -i -TUR 

Fredag den 23. marts er dagen, hvor TUR tager afsked med Leif Michael Larsen som senior uddannelseskonsulent i TUR. Efter 14 år som konsulent i TUR er det nu tid til nye udfordringer.

Leif Michael Larsen har været trofast væbner for lager, redder – og havneuddannelserne og har, med sin baggrund i skoleverden som faglærer inden for lagerområdet, fra dag 1 løftet opgaven kompetent og altid med nyudvikling og dyb faglighed for øje.

- Der er ikke nogen tvivl om, at TUR har været utroligt glade for Leif. Ikke bare besidder han nogle kvaliteter og egenskaber, som har gjort ham i stand til at udføre sit arbejde i TUR til parternes fulde tilfredsstillelse, men han har også altid været en yderst vellidt kollega i TUR, siger Hans Kjeldgaard Christiansen, sekretariatschef i TUR.

Forbliver en del af TUR
Med nye udfordringer om hjørnet forbliver Leif Michael Larsen dog en del af TUR, idet han starter i 3F som uddannelseskonsulent den 1. april. Med den nye position forventes det, at Leif kommer til at sidde i en række udvalg i TUR og derfor vil fortsætte sin vante gang på TURs adresse - dog i en ny rolle.

- Vi glæder os over, at vi kan sige på gensyn til Leif, og at han fortsat skal spille en rolle i kompetenceudvikling og udvikling af de faglige uddannelser på transportområdet, blot med en anden kasket på, siger Hans Kjeldgaard Christiansen.

TUR takker Leif Michael Larsen for de mange års indsats og ser frem til det nye samarbejde med Leif som en del af 3F.

- TUR

facebook twitter

Nyheder

Nyhedsbrev - udgives hver fredag