Transportuddannelserne med på transportmessen

21. marts 2019

Faglig stolthed og rekruttering af unge til branchen er i fokus, når transportuddannelserne vises frem på årets Transportmesse den 21.-23. marts i Herning.

Transportuddannelserne -med -paa -transportmessen
Naja og Cecilie fra TUR byder ungevejledere velkomen til konference om transportuddannelserne. Med sig har de tre lærlinge fra UC Holstebro, som fortæller om det at være ung og tage en erhvervsuddannelse inden for transportportbranchen.

Flere end 360 udstillere fra hele 13 lande står klar, når Transport 2019 fra torsdag den 21. marts og tre dage frem byder inden for til Skandinaviens største fagmesse for transportbranchen. Her samles hele transportbranchen til tre dage med fokus på netværk, faglighed og viden i MCH Messecenter Herning.

Stolte lærlinge dyster om guldet
Blandt de rekordmange aktiviteter, der er arrangeret til årets messe, er også ”DM for transportlærlinge”, som afholdes fredag den 22. marts. Traditionen tro er mesterskabet præget af kampgejst og faglig stolthed, når Danmarks dygtigste chauffør- og lagerlærlinge skal findes. Her vil de besøgende få lejlighed til at se, hvad erhvervsuddannelserne kan byde på og følge med i de øvelser og discipliner, som lærlingene skal igennem.

Vejledere for unge klædes på
Erhvervsuddannelser inden for transport er også på programmet, når TUR Lærepladsformidling åbner dørene for et skræddersyet arrangement for kommunernes ungevejledere på transportmessen. Her vil vejlederne med den summende transportstemning i baggrunden blive introduceret til transportuddannelserne og de muligheder, der findes for de unge mennesker, som vælger en vej ind i branchen via en erhvervsuddannelse.  

- TUR

Læs mere om TUR Lærepladsformidlings arrangement

Læs mere om DM for transportlærlinge

Følg med i opvarmning til DM for transportlærlinge på Facebook

facebook twitter