TUR tilbyder support til skoler, der vil i gang med EUDTjek

16. marts 2018

Til EUD-dialogmødet med skolerne onsdag d. 14. marts lancerede TUR it-systemet EUDTjek. Til mødet blev der lagt vægt på, at TUR står klar til at hjælpe skolerne i gang med at bruge EUDTjek.

TUR-tilbyder -support -til -skoler -der -vil -i -gang -med -EUDTjek 

Siden 2017 har TUR været i dialog med en række skoler, der ønsker at få EUDTjek. Skolerne har fået en grundig introduktion til EUDTjek og er blevet hjulpet i gang med den interne dialog, der er nødvendig for en vellykket implementering.

- Vi ved, at det kan være en omfattende proces at implementere et nyt it-system. Derfor står TUR klar til at hjælpe skoler, der vil i gang med EUDTjek, forklarer kommunikationskonsulent i TUR, Cecilie Villirs:

- I nærmeste fremtid inviterer vi til introduktionsmøder, hvor skolerne kan få mere dybdegående viden om EUDTjek samt stille alle de spørgsmål, de måtte have om systemet. Introduktionsmøderne er uforpligtende, men vi håber naturligvis, at så mange skoler som muligt deltager.

TUR står klar til at hjælpe i gang
I løbet af 2018 har TUR afsat ressourcer til at supportere skolerne og hjælpe dem i gang med EUDTjek. TUR tilbyder derfor at komme ud på skolerne og hjælpe med at oprette de første virksomheder og lærlinge i systemet. Derudover yder TUR løbende support bl.a. via en online chat-funktion og spørgsmål-svar-menu på siden.

– Der er altid hjælp at hente, både i form af en online chat-funktion samt i en række vejledninger, såkaldte FAQ ‘er, hvor man kan søge svar på sine spørgsmål. Derudover er man selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, fortæller Cecilie Villirs.

Læs også: EUDTjek øger kvaliteten og giver virksomhederne det, de efterspørger

Læs også: En kort introduktion: Hvad er EUDTjek?

Hvis man vil have mere information om EUDTjek kontaktes kommunikationskonsulent Cecilie Villirs på cv@tur.dk eller 35878703.

- TUR

facebook twitter