TUR gennemfører konferencen ”Farligt gods” den 20. – 21. december

9. december 2021

Myndighederne tillader fortsat at gennemføre kurser. TUR afholder derfor fortsat ”Farligt godskonferencen” den 20. – 21. december. Programmet er nu færdigt, og der er lagt op til to spændende dage.

Hotel Koldingfjrod

Myndighederne tillader fortsat at gennemføre kurser og konferencer, og det gælder også for konferencer hos TUR. Vi afholder derfor fortsat ”Farligt godskonferencen”.

Vi følger naturligvis altid myndighedernes anbefalinger og har iværksat en række tiltag sammen med Hotel Koldingfjord til konferencen i december, så du kan føle dig tryg.

Spændende konferencedage i Kolding
Til trods for den kedelige udvikling med Corona, ser TUR frem til at byde velkommen til konferencen, hvis overordnende emne er ”Sikkerhed og kontrol af sikkerheden”. Det er lykkedes TUR at få Flemming Vester fra Airliquid til at komme og holde oplæg om kørsel med tankvogn. Han vil bl.a. komme ind på følgende emner:

• Transport af gas
• Risici og udfordringer ved kørsel med tankvogn og gas
• Praktisk styring af transporterne
• Sikkerhedsregler, herunder hvilke krav der er til chauffører og tankbiler.
Virksomhedsbesøg hos Fredericia Shipping

Konferencen får også besøg af Claus Turn Jensen, som er sikkerhedsrådgiver på Fredericia Shipping, der
sammen med sin kollega Ebbe, vil holde oplæg om sikkerhed på arbejdet på terminalen. De vil i deres oplæg komme ind på sikkerhedskrav til chauffører, materiel, kontrol mv.

Efter oplægget er der arrangeret virksomhedsbesøg hos Fredericia Shipping. Her får vi en rundvisning i deres terminaler, og de giver en introduktion til deres arbejdsopgaver mv.

Konferencen byder også på en opfølgning af sidste års onlineoplæg om ADR-ændringerne.

- TUR

Læs mere om ”1933 – Farligt gods”
Se det fulde program for konferencen

facebook twitter