Vi arbejder aktivt med kvalitetssikring og markedsføring

TUR står til rådighed

Hos TUR ønsker vi at servicere transportbranchens virksomheder på bedst muligt vis – både når det handler om fastholdelse og rekruttering af lærlinge, men også når det gælder krav til oplæring og oplæringsperioder. Herudover arbejder vi aktivt med kvalitetssikring og markedsføring af transportbranchens efteruddannelser, samt hjælper virksomheder i forbindelse med opkvalificering af nuværende medarbejdere.

Vi har derfor samlet en række praktiske og relevante informationsmaterialer, så du nemt og hurtigt kan finde den information, du har brug for. Du kan finde information om alt fra lønrefusion (AUB) og bogpakker til overenskomster og Transportbranchens Mentoruddannelse. 

Student Studying Library 3@2X
2020 09 28 Must Transportuddannelserne Container PW 0399

Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål

Vi hjælper inden for følgende områder

Vi står til rådighed, hvis du fx har uddybende spørgsmål til virksomhedsgodkendelse, erklæring om oplæring eller indgåelse af uddannelsesaftaler. Vi kan også hjælpe dig på vej, hvis du har brug for information om tilskudsmuligheder, lønrefusion eller svendeprøvegebyrer.

TUR hjælper virksomheder indenfor følgende områder:

  • Gods på landevej og bane
  • Personbefordring med bil, bane og bus
  • Terminaler, herunder havne og lufthavne
  • Oplagring i produktion, engros og detail
  • Redning, brand og ambulance
  • Erhvervsfiskeri.

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.