Online testsystem

Få et klart overblik over resultater

Multitest er et online testsystem, udviklet af TUR i samarbejde med Færdselsstyrelsen. Systemet anvendes til at afholde teoretiske prøver i Danmark såvel som flere andre lande.

 

Systemet anvendes til at afholde teoretiske prøver og tilbyder desuden faciliteter til effektiv og ensartet bedømmelse af praktiske og mundtlige opgaveløsninger. Systemets fleksibilitet og anvendelighed gør det til et værdifuldt eksamensværktøj. Formålet med systemet er at sikre ensartethed for prøver, så de lever op til samme kvalitetsstandard uanset geografisk eller anden forskel på eksamensstedet.

Hvert år afvikler Multitest ca. 100.000 prøver i både Danmark og udland. Multitest benyttes til prøveafprøvning på skoler i transportbranchen, men anvendes også af organisationer og virksomheder i andre brancher.

Multitest giver prøvedeltagere mulighed for at se deres resultater med det samme efter endt test. Det betyder, at deltagerne med det samme kan se, hvilke emner de har været stærke i, og hvilke emner der evt. skal fokuseres mere på. Med Multitest har skolerne også mulighed for at se gennemsnittet af egne elevers resultater sammenholdt med landsgennemsnittet. En række rapporter er tilgængelige for underviser for evaluering af undervisningsresultat og effektivitet.

Multitest Hotline: For support kan du kontakte Multitest på tlf.: 35878700.

Multitest Logo Preview
COLOURBOX59865769

Et system for alle

Multitestprøver opbygges efter individuelle behov

Multitest tilbyder et omfattende udvalg af funktioner, der gør det let at tilpasse tests efter individuelle behov. Tests kan konstrueres ved hjælp af forskellige spørgsmålsmoduler, herunder multiple choice, blokspørgsmål og tekst. Tilfældig udtræk af spørgsmål fra forudbestemte emner sikrer mod udenadslære.

Systemet er yderst fleksibelt og kan tilpasses brugernes skemaer, idet det giver mulighed for afvikling af prøver på det tidspunkt, der bedst passer ind. 

 

Multitest kan anvendes til eksaminering på dansk, engelsk, tysk, norsk, polsk og ukrainsk. For eventuelt læsebesværede er der oftest mulighed for at spørgsmål kan oplæses af speaker.

Find mere information om mulighederne med Multitest her

Adgang for deltagere til prøver i Multitest

Deltagere kan logge ind på deres prøve ved hjælp af MitID.
Ved særlige omstændigheder tillades det, at en deltager logger ind med en særlig kode.

TUR anbefaler deltagere at logge på Multitest ved brug af link eller ved at scanne nedenstående QR-kode, hvis eleven benytter smartphone eller tablet for at afvikle prøven.


Log på Multitest med deltagerlogin her

Adgang for administratorer, undervisere og censorer

Denne del giver adgang til administration af Multitest, herunder;

  • Oprettelse af prøver
  • Faciliteter for undervisere, tilsynsførende og censorer

Ligesom før anbefales det at kopiere linket eller QR-koden til din lokale computer.

Log på Multitest med administratorlogin her
Ofte stillede spørgsmål
For yderligere support kan du kontakte Multitest på tlf.: 35878700.

Er du opgaveredaktør eller master?

Vejledninger og brugsanvisninger

Her kan du de brugsanvisninger og vejledninger, som du skal bruge til at oprette prøver og spørgsmål. 

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.