Gratis uddannelsestilbud

Uddannelsesoplæg om transportbranchen

Arbejder du på et uddannelsessted, et jobcenter, i en a-kasse eller en forening, og kunne du tænke dig at give dine elever, kollegaer og/eller samarbejdspartnere en dybere indsigt i en spændende branche med mange uddannelses- og jobmuligheder?

 

Så er det nu, at du skal booke et uddannelsesoplæg om transportbranchen.

Uddannelsesoplægget bliver afholdt af en transportlærling fra TURs rollemodelkorps, der sammen med en af TURs lærepladskonsulenter vil give en introduktion til en branche, der lige nu er i rivende udvikling, har mange uddannelsesmuligheder samt en kæmpe efterspørgsel på arbejdskraft.

Læs mere om TURs rollemodeller her
Bjarne Lund Hennebergp5150303
Anne 1000009403

Bliv klogere på branchen

Uddannelsesoplægget bliver tilpasset jeres behov

Uddannelsesoplægget kan blive skræddersyet jeres ønsker i forhold til tid og format, men varer typisk en halv til en hel times tid. Vi har som udgangspunkt en kort PowerPoint-præsentation med til uddannelsesoplæggene, men de kan også afholdes uden.

 

Vores rollemodeller og lærepladskonsulenter vil være tilgængelige efter oplægget, så interesserede kan få mere at vide og få udleveret informationsmateriale om transportuddannelserne. 

Det er naturligvis også muligt at booke et online uddannelsesoplæg.

Uddannelsesoplæg er gratis og kan bookes til både dag- og aftenarrangementer alle ugens dage.

Book et uddannelsesoplæg her. Vi kontakter dig for at aftale nærmere.

Book uddannelsesoplæg

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.