En del af noget større

European Transport Training Association

EuroTra er et netværk bestående af knap 20 transportuddannelsesorganisationer i Europa, som alle har tilknytning til arbejdsmarkedets parter i deres respektive hjemlande. I EuroTra foretager disse organisationer erfaringsudveksling inden for transportuddannelser omfattende vejgodstransport, personbefordring, lager og terminal, farligt gods, miljø og andre relevante emner inden for transportuddannelsessektoren.

TUR er medlem af EuroTra og har i denne sammenhæng bl.a. været koordinator på projektet 'Safe EU Driver' og deltaget i talrige andre projekter samt ekspertgrupper.

Safe EU Projektet omhandlede implementeringen af EU direktiv 2003/59/EF om kvalifikationsuddannelse af erhvervschauffører og mundede ud i en håndbog med fælles anbefalinger for uddannelse, minimumskvalifikationer og uddannelseskrav.

Læs mere om EuroTra her
Shutterstock 1025490817 1@2X (1)

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.