Svendebreve

Ved uddannelsens afslutning udsteder TUR et svendebrev til lærlingen som dokumentation for, at lærlingen har opnået kompetence inden for uddannelsen. Skolen fremsender en afsluttende erklæring om oplæring til virksomheden. Dette gør skolen typisk en måned før elevens afsluttende svendeprøve. 

Herefter fremsender virksomheden en kopi til TUR, som kan udstede svendebrevet. Hvis virksomheden ikke sender kopi af den afsluttende erklæring om oplæring til Uddannelsessekretariatet rykker TUR virksomheden for denne.


Når TUR har modtaget kopien af erklæring om oplæring, fremsender TUR som udgangspunkt svendebrev til lærlingens virksomhed. 

Miljø5
COLOURBOX63300782

Har du mistet dit svendebrev?

Det er muligt at bestille en kopi af sit svendebrev hos TUR. En kopi  kan bestilles ved at kontakte TUR på telefon 35 87 87 00. 

 

TUR opbevarer informationer om udstedte uddannelsesbeviser/svendebreve i 30 år.


Dokumentation for uddannelse 

Herunder findesen oversigt over gamle svendebreve og uddannelsesbeviser for erhvervsuddannelser inden for landtransportområdet, som de har set ud tilbage fra 1981.


Oversigt over gamle uddannelsesbeviser og svendebreve 

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.