Vi har brug for dig!

En branche, hvor vi selv tager styringen!

I transportbranchen er vi sammen om hver dag at tage styringen og holde hele Danmark kørende. Vi er samfundets puls og med til at sørge for, at der er varer på hylderne, at togene kører sikkert, og at byggeriet bliver færdigt. Med en transportuddannelse bliver du derfor en del af samfundets vigtigste branche. 

En transportuddannelse er det rigtige valg for dig, der vil starte på en uddannelse, som giver gode muligheder og gode fremtidsudsigter. Der er mange forskellige uddannelser at vælge mellem, så der er helt sikkert også én, der giver mening for dig. 


Har du allerede nu tanker om at uddanne dig videre efter din erhvervsuddannelse? Der er masser af muligheder for videre uddannelse i transportbranchen. Du kan fx tage overbygningsuddannelsen til disponent eller læse videre på universitet. 

Læs mere om mulighederne for videre uddannelse
2020 09 22 Must Transportuddannelserne Lastbil CHRB 0132

Vi holder Danmark kørende

De 13 erhvervsuddannelser

Alle transportuddannelser er begyndelsen på en fremtid med gode jobs, frihed, ansvar og muligheder for at komme videre i branchen.

Og der er brug for dig i transportbranchen!
Der er brug for alle dem, der tør tage styringen og vil være med til at holde Danmark kørende.

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Hold hjulene i gang

Kender du det, når tiden snegler sig afsted? Nej? Det gør vi heller ikke. Vi kender noget andet. En anden frihed, en anden faglighed, noget vi selv styrer - både når vi er på vej, og når vi kommer frem. 


I transportbranchen er det os, der tager styringen, og det os, der holder hjulene i gang.  

Ny Kursusleder

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.