Det du skal bruge

Til dit daglige arbejde med transportuddannelserne

For at gøre det hurtigt og nemt for skolerne at finde relevante dokumenter, har vi her samlet en række aktuelle skabeloner og vejledninger, som faglærere, ledere og administrativt personale skal bruge i deres daglige arbejde med transportuddannelserne. Samlingen af dokumenter er designet til at imødekomme de forskellige krav og opgaver, som de forskellige medarbejdere står overfor.

I rækken af skabeloner og vejledninger finder du fx svendeprøvevejledninger, undervisningsplaner, foldere om lægeattester og afklaringsmaterialer.

Det er ligeledes muligt at finde informationer og materialer om Meritvejen, guide til realkompetence vurdering (RKV) og skabeloner til bevis for påbegyndt grundlæggende kvalifikationsuddannelse (GK). Det er også muligt at hente skabeloner til bevis for påbegyndt varebilsuddannelse (VUB).

TUR igangsætter og udvikler løbende analyser, som fx skal belyse, hvordan branchen bedre kan imødegå og reducere frafald på transportuddannelserne. Du vil derfor også finde analyser inden for forskellige kategorier og uddannelsesområder inden for transportbranchen.

TUR vil løbende opdatere og udvide rækken af skabeloner og vejledninger. 

Andet3

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.