Når du gerne vil noget mere

En overbygning på dine kompetencer

Ud over erhvervsuddannelser (EUD) og arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) inden for transportområdet findes der en række videregående uddannelser, som giver beskæftigelsesmuligheder i virksomheder, der arbejder med transport og logistikopgaver.

Det omfatter fx uddannelser inden for erhvervsakademiområdet (logistikøkonom), VVU (akademiuddannelsen i international transport og logistik) samt professionsbacheloruddannelse (diplomingenør i trafik og transport).

Derudover findes der uddannelser, som ikke er omfattet af de alment kendte uddannelsesordninger, men som er etableret efter retningslinjer fastsat af forskellige myndigheder.
De omfatter fx kørelæreruddannelsen, vognmandskurser og lokomotivføreruddannelsen.

Kran

Der er brug for dig!

De øvrige transportuddannelser

Alle uddannelser betyder en fremtid med gode jobs, frihed, ansvar og muligheder for at bygge videre på dine kompetencer inden for transportbranchen. 

Der er brug for alle dem, der tør tage styringen og vil være med til at holde Danmark kørende.

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.