Materialer til uddannelser inden for transport og lager

Hvilke uddannelsesområder dækker TUR Forlag?

TUR Forlag udvikler og udgiver materialer til alle former for uddannelser inden for transport og lager. Vores undervisningsmaterialer retter sig dels mod kursister, lærlinge og elever, dels mod undervisere og faglærere på AMU og EUD. 
Materialerne dækker bl.a. godstransport på vej, personbefordring samt lager, terminal og havn.

Derudover indeholder vores portefølje et stort udvalg af produkter til køreskoler. Her er en stor mængde materiale til køreskoleelevers forberedelse samt til brug i teoriundervisningen.

Du vil desuden finde en lang række undervisningsmaterialer om førstehjælp. Inden for førstehjælp er der både undervisningsmaterialer målrettet førstehjælpskursisterne og førstehjælpsinstruktørerne.

Besøg vores webshop og søg på det emne, du ønsker at finde materiale på. Her kan du dels købe kursuskoder til e-læringskurser og iBøger®, der afvikles på vores kursusplatform turteori.dk, dels bestille fysiske varer som bøger og miniguides.

Besøg webshoppen her
DSC03945
COLOURBOX19212504

Trykte bøger og iBøger®

Hvilke undervisningsmaterialer er der tale om?

Ud over lærebøger i trykt format og som iBøger® tilbyder vi e-læringskurser med videoer og digitale opgaver.
Desuden har lærlingene mulighed for at købe større bogpakker til en favorabel pris.

Skolerne kan hvert år købe årslicens på opgavesamlinger, der ledsages af lærervejledninger og facitlister.
Skolerne har desuden mulighed for at købe diverse lærermateriale, der har til formål at hjælpe underviserne med at sikre en høj kvalitet i undervisningen.

Landets mange køreskoler bruger TUR Forlags køreskolematerialer i form af bøger, miniguides og e-læringskurser med masser af videoer.
Køreskolerne har desuden mulighed for at købe køreskoleløsninger, der er samlepakker bestående af flere produkter, fx e-læringskursus, digitale opgaver og iBog®.

Læs mere om bogpakker her
Eksempler på emneområder i de forskellige kategorier
Herunder kan du få et indblik i, hvilke emneområder du kan finde undervisningsmaterialer til i de forskellige kategorier.

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.