Rollemodeller går forrest

Mød TURs rollemodeller

TUR har ansat en gruppe engagerede rollemodeller, der sammen med TUR Lærepladsformidling tager rundt i hele landet og holder oplæg om deres vej til en transportuddannelse.

Gruppen af rollemodeller består yngre lærlinge og færdiguddannede transportmedarbejdere i alderen 18-35 år, der ikke blot er spredt geografisk, men også repræsenterer en bred vifte af uddannelsesmæssige baggrunde inden for sektoren.

Rollemodellerne besøger både skoler, FGU-centre, jobcentre, a-kasser og foreninger. Og de er med til uddannelsesmesser, som fx DM i Skills, Verdens Vildeste Brobyggere mv., hvor de er med til at sikre, at besøgende får kendskab til transportuddannelserne.

Udover at være talerør for transportbranchen igennem deres oplæg, opdaterer TURs rollemodeller også løbende sekretariatets Instagram-profil med spændende, sjove og lærerige opslag og reels.

Dette giver et unikt indblik i deres hverdag, der spænder fra skoleaktiviteter og uddannelsesoplæg til hverdagssituationer fra deres virksomheder og privatliv. 

Besøg Instagram-profilen her.

Læs mere om muligheden for booking af rollemodeller til uddannelsesoplæg
Gruppebillede 2

Her finder du din erhvervsuddannelse eller AMU-skole

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) repræsenterer 13 arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer.


Vi fastsætter mål og rammer for arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) og erhvervsuddannelse (EUD) og udvikler fremtidssikrede uddannelser til transportbranchen.

Nyheder

Hold dig opdateret med det nyeste fra transportbranchen

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Følg med i nyheder om og fra transportuddannelserne. TUR Nyhedsbrev giver dig relevante nyheder om uddannelser, projekter, arrangementer og nye undervisningsmaterialer inden for transportområdet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.
Læs vores Privatlivspolitik her.