Kom til konference om GF2 i oktober eller november – det er gratis

30. september 2022

Der er stadig ledige pladser til årets konferencer om Grundforløb 2.

 Åbn for tilmelding: Nye konferencer i efteråret 2022

Igen i år inviterer TUR til konferencer om Grundforløb 2 (GF2).

Formålet med konferencerne er at debattere de nye grundforløbsbeskrivelser, forsøgsordning omkring kørekort B m.m. Derudover vil faglærere have mulighed for at erfaringsudveksle om bl.a. undervisning, lærepladssøgning, prøver på skolerne og give idéer og inspiration til indhold og rammer omkring GF2.

Sidste år var interessen for konferencen så stor, at TUR igen i år har valgt at holde konferencen to gange: det bliver den 24.-25. oktober og den 7.-8. november. Bemærk, at hver konference har fokus på udvalgte uddannelser. Læs mere om indhold og program for hver konference i linket til tilmelding.

Tilmelding til GF2-konference den 24. – 25. oktober Denne konference handler om uddannelserne; vejgods-, lager-, lufthavnsoperatør og buschauffør i kollektiv trafik. Bemærk, at denne konference foregår på Hotel Kolding Fjord.

Tilmelding til GF2-konference den 7. – 8. november Denne konference handler om uddannelserne; vejgods-, lager-, ambulancebehandler- og autohjælp. Bemærk, at denne konference foregår på Scandic Kolding.

Det er gratis at deltage i konferencerne, uanset om man ønsker overnatning på hotellet eller ej.

- TUR

facebook twitter