ATL har afholdt årsdag – og TUR var med

7. september 2023

D. 7. september 2023 blev ATLs årsdag afholdt i Industriens Hus. Fokusset for dagen var omstilling med omtanke, og en perlerække af eksperter var på scenen for at sætte udfordringerne i perspektiv.

 IMG_9136

Jan Larsen og Aage Brøndum, TUR Lærepladsformidling

Der var lagt op til en spændende dag, da ATL åbnede dørene op til deres årsdag d. 7. september i Industriens Hus. Programmet stod på både debatter, oplæg om grøn omstilling, diskussion af det politiske billede på det danske erhvervsliv og prisuddelinger.  

Branchen skal stå sammen

De tilstedeværende medlemmer deltog engageret, mens eksperter delte deres perspektiver på den grønne omstilling inden for tung transport - herunder fremtidens drivmidler og det økonomiske og politiske klima. Dette resulterede i en givende dialog med mange refleksioner og svar.

Særligt er det værd at fremhæve, at der på scenen fra flere kanter blev lagt vægt på, at branchen skal have et tæt og stærkt samarbejde for at kunne påvirke politikkerne og dermed opnå ordentlige og økonomisk bæredygtige løsninger for alle involverede parter. 

TUR Lærepladsformidling var med

TUR lærepladsformidling var også taget med til årsdagen for at snakke lærepladser med de fremmødte skoler, virksomheder og vognmænd. TUR Lærepladsformidlingens deltagelse i årsdagen var en stor succes, da der både blev netværket med andre i branchen og slået et slag for lærepladsmuligheder, efterudddannelse og Transporterhvervets mentoruddannelse. 

Transportens Lærlingepris

Festligt blev det, da prisuddelingen gik i gang, hvor bl.a. vinderen af Transportens Lærlingepris skulle kåres. Prisen skulle gives til en lærling, der har ydet en ekstraordinær indsats – både i skoleperioden og i virksomheden –, og have udmærket sig som en god kollega og samarbejdspartner.

Vinderen af dette års Transportens Lærlingepris er:

  • Jesper Rødkjær Sidenius Rishøj, Sct. Transport

Ved overdragelsen af prisen blev der klappet højlydt i salen, og Jesper blev meget rørt over at have modtaget prisen. Der var stor opbakning på scenen fra både adm. direktør Hanne Bødker og lærlingeansvarlig Ronni Rasmussen.

TUR ønsker Jesper stort tillykke med den fine pris.

 IMG_9128

Transportens Lærepladspris

Til ATLs årsdag skulle vinderen af transportens lærepladspris også kåres. Prisen gives til en ATL-virksomhed, som er godkendt til at have lærlinge inden for chauffør-, værksted-, kran- og/eller terminalområdet, som har udmærket sig som oplæringsvirksomhed. 

Vinderen af Transportens Lærepladspris 2023 blev:

  • Slagelse Transportcenter A/S

Til at tage imod prisen var direketør Jens-Ole Larsen på scenen, sammen med sin søn og driftleder for virksomheden Jacob H. Larsen.

TUR ønsker Jens-Ole og Slagelse Transportcenter A/S stort tillykke med prisen.

- TUR

facebook twitter